Welkom bij Biologisch Dynamische Boerderij Weede!

Welkom op onze site.

Maak kennis met onze Bio-Dynamische boerderij.                                                                                                           Onze boerderij is  een unieke groene locatie midden in de Stad Amersfoort, in het mooie  dorp Hoogland.

Op deze site is veel informatie te vinden over o.a. onze manier van boeren,het werken met de dieren,    het (samen)werken met mensen en het ontvangen van alle belangstellenden die gebruik willen maken van onze uiteenlopende activiteiten, die dit bedrijf  biedt.

Veel leesplezier!                                                                                                                                                                            En graag tot ziens op onze mooie boerderij.

Met vriendelijke groeten,                                                                                                                                                     Wim en Amanda Kok                                                                                                                                                                 Bio-Dynamische boerderij Heerlijkheid Groot Weede                                                                                               Hoogland.

instagram