Regels bezoekers

Bezoekers zijn van harte welkom op ons erf, echter wel op afspraak                                                                              met even een mailtje of een telefoontje vooraf. Zodat we uw bezoek vooraf kunnen inplannen,                                     in combinatie met onze werkzaamheden in de stal.

 

Gastvrijheid kent regels en daarom hebben we enkele regels opgesteld.

 

 1. lief zijn voor elkaar en de dieren.
 2. Let op, niet alle dieren zijn knuffeldieren en laten het aaien niet toe.
 3. Aanwijzingen van de Boer(in) en medewerkers dienen direct opgevolgd te worden.
 4. Het tanklokaal en wei zijn alleen toegankelijk onder begeleiding van de boer(in). Verder niet in de loodsen komen/spelen.
 5. Niet de hokjes van de dieren open maken of er in klimmen zonder de Boer(in.)
 6. Kinderen worden ten allen tijden begeleid door hun ouders/verzorgers.  Alles is op eigen risico.
 7. Traptrekkers!en Skelters!; Indien beschikbaar,Vrij gebruik.                                                                                        Na gebruik het speelgoed weer terug zetten onder de hooitas, vooraan de boerderij.
 8. Skelteren en fietsen alleen op het verharde erf, niet op het terras en niet op het gras. 
 9. Afval in de prullenbak.
 10. Het is niet toegestaan de dieren te voeren, tenzij overlegd.
 11. Verboden te Roken op het erf en in de stal! Wel toegestaan  op het terras, vooraan bij de ontvangstruimte Zolder De Heerlijkheid.
 12. Zonder toestemming geen honden op ons erf. M.u.v. Hulphonden.
 13. Boerderij Heerlijkheid Groot Weede is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van eigendommen van bezoekers.
 14. Bezoekers van deze boerderij dienen zich altijd aan de regels te houden. De boer(in) legt uit wat de regels zijn en van de begeleiders wordt verwacht dat ze de kinderen hieraan helpen herinneren.
 15. Het gebruik van een telefoon is niet nodig tijdens een educatieve rondleiding en kan zelfs storend zijn. Bovendien kan een begeleider tijdens een schooluitje, dan niet helpen met de kinderen en bij het naleven van de boerderij regels. In dat geval kan de boer(in) verzoeken de telefoon uit te zetten..
 16. Bezoek aan deze boerderij, of het afnemen van een dienst, is op eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies of schade opgedaan tijdens een bezoek/ afname van een dienst.
 1. Koe boerderij WeedeMet deze regels, wensen wij jullie allemaal een fijne tijd op de boerderij.

    Beleef de gastvrijheid,                                                      beleef Boerderij Heerlijkheid Groot Weede.